Totaal dakproject

Het dak van deze woning in Groningen is compleet vernieuwd door Dakpanvernieuwing van Dijk. Informatie over dit project:

  • Nieuwe isolatieplaten
  • Neuwe dakpannen (Nelskamp F12)
  • Nieuwe kunststof dakgoten 
  • Nieuwe windveren
  • Een nieuw dakraam
  • Nieuwe muuraansluiting 
  • Nieuwe ruime dakkapel (sausklaar afgeleverd)

Na foto's 

      

 Voor foto

 


Nieuwe dakpannen en dakgoten

Bij deze woning hebben we de dakpannen en dakgoten vernieuwd.

  


Dakvernieuwing

Dak vernieuwd met de Antracietkleurige Nelskamp F12 Dakpan.
Daarnaast nieuwe kunststof dakgoten en windveren van Polyteh geplaatst.

    


Daken van appartementen en winkels zijn vernieuwd

In borger zijn de daken boven een aantal winkels en appartementen door Dakpanvernieuwing van Dijk aangepakt. De wens was om het geheel een vernieuwde en nette uitstraling te geven. Dat is zeker gelukt. De oude dakpannen en panlatten zijn verwijderd. Daarna is er nieuwe folie geplaatst en vervolgens nieuwe Vhv geplaatst. Een slimme investering die zorgt voor een betere winkelbeleving, woongemak én waardevermeerdering van de objecten. Alle partijen blij!    

    


Nieuw dak met zonnepanelen

In Westerbork mocht Dakpanvernieuwing van Dijk het dak van deze woning vernieuwen. De zonnepanelen zijn eerst gedemonteerd, de oude sneldekkers daarna  verwijderd en de panlatten gecontroleerd. De panlatten waren nog in goede staat. Daarna hebben we de nieuwe Nelskamp's dakpannen gelegd. Vervolgens zijn de zonnepanelen weer in eigen beheer aangesloten.

Heeft u ook zonnepanelen en wilt u een nieuw dak? Bel ons gerust voor meer informatie en de mogelijkheden!

    


Met vroegtijdige controle voorkomt u verrot dakbeschot

Bij deze woning in Tolbert zaten er behoorlijk wat verrotte delen aan het dak. Deze delen hebben we vervangen door nieuw dakbeschot. Hierna heeft Dakpanvernieuwing van Dijk nieuwe dakpannen en twee kunststof windveren geplaatst. Deze witte woning heeft door de dakvernieuwing een verzorgde en moderne uitstraling gekregen. Wees er vroegtijdig bij, voordat uw dakbeschot gaat rotten. 

      

      


Nieuwe dakpannen op bestaande latten; extra voordelig

Dakpanvernieuwing van Dijk is in Haulerwijk aan de slag gweest. En heeft het dak van deze mooie woning met het dak van de bijbehorende garage in slechts 2 dagen van nieuwe dakpannen voorzien! De F12 van Nelskamp past bijna altijd op dezelfde latmaat als de verouderde sneldekker. Uiteraard controleren we de staat van de bestaande panlatten. Zijn ze in goede staat, dan is het vernieuwen extra voordelig. 

      


Nieuwe... isolatieplaten, dakramen, windveren en dakpannen!

Bij het aanpakken van een dak werkt het efficiënt en financieel voordelig om alle dakonderdelen te controleren en indien nodig te vernieuwen. Het vernieuwen van dakpannen zorgt voor het gewenste aangezicht van de woning, toch is de functionaliteit minstens zo belangrijk. De eigenaren van deze woning investeerden in beide aspecten. Dakpanvernieuwing van Dijk monteerde isolatieplaten, plaatste 4 nieuwe dakramen, zette 6 nieuwe windveren aan de woning én legde nieuwe dakpannen.

Ook benieuwd of uw dak nog in goede staat is?
Neem vrijblijvend contact op voor advies of ontvang een offerte.

 


Van nieuwe dakpannen tot en met ...

Aanpakken zorgt voor resultaat en dát is te zien bij deze compleet afgewerkte woning in de provincie Groningen. Dakpanvernieuwing van Dijk haalde de oude dakpannen van het dak en plaatste nieuwe pannen binnen twee dagen tijd. De dakpan die u hier ziet is de Nelskamp zwart verglaasd. Ook zijn er nieuwe windveren, nieuwe dakgoten en nieuwe kunststof schrootjes geplaatst. Dit was nog niet alles.. Een nieuw dak op de dakkapel, een nieuw dakraam en strak plafond bij de voordeur maakten het af. De uitstraling zegt genoeg én de waardestijging van de woning is een mooi bijkomend voordeel.

Ook toe aan een afgewerkte woning?

Neem vrijblijvend contact op voor advies of ontvang een offerte.
 


Nieuwe dakpannen; een zichtbaar verschil

Het was al een mooie woning, maar toch zorgden de nieuwe dakpannen en kunststof boeidelen voor een prachtig totaalplaatje. Deze dakpan betreft de OVH dakpan kleur zwart satinet. Hieronder ziet u de woning zoals deze voorheen was én de woning zoals deze na de vernieuwing is geworden. Strak én een zichtbaar verschil!


Advies over de dakpan die bij uw woning past!

Welke dakpan zal ik kiezen en past bij mijn woning? Dat zijn veelgehoorde vragen. Het aanbod is reuze, er zijn veel soorten, maten, kleuren en uiteraard prijsverschillen. Om een weloverwogen keuze te maken is het goed om u te laten informeren. Dakpanvernieuwing van Dijk laat u vrijblijvend de opties zien én geeft advies. 


De perfecte dakpan; F12 van Nelskamp

Door het vernieuwen van dakpannen krijgt de woning een totaal andere uitstraling. De mooie luxe dakpansoort de F12 van Nelskamp was de juiste keuze: betaalbaar en sterk. Deze dakpan is verkrijgbaar in zwart en matzwart engobe, zwart edelengobe, bruin engobe, rood en bordeaux engobe.